Sakoi i odijela

Sakoi i odijela svih mjera i veličina
Sakoi i odijela

ODIJELA

Odijela proizvodimo od talijanskih vunenih tkanina po vlastitim krojevim. Odijela se proizvode u kod odabranih hrvatskih proizvođaća. Boje i deseni su klasični : crna, tamno plava, siva, jednobojna ili s diskretnom prugom.

Veličine su: 29-36 za niski stas, 58-72 za srednji stas, 116-148 za visoki stas i 200-240 za vrlo visoki stas.

Odijela se proizvode kod odabranih proizvođača..

SAKOI

Proizvodimo dvije vrste sakoa:
klasične sakoe od vunenih tkanina i sportske sakoe od pamučnih ili lanenih tkanina bez podstave samo s podstavljenim rukavima.

Prvi su sportski sakoi od pamučnih ili lanenih tkanina bez osnovne postave, postavljeni su samo rukavi. Drugi su klasični sakoi od vunenih tkanina sa podstavom.

Pamučne i lanene tkanine su od njemačkoga proizvođača VAN DELDEN-a , a vunene tkanine su talijanskog podrijetla. Sakoi se proizvode u veličinama 29-36 za niski stas, 58-72 za srednji stas i 100-132 za vrlo visoki stas.

O nama

Specijalizirana trgovina muškom odjećom i obućom za visoke i/ili snažne muškarce.

Trgovina odjećom i obućom velikih brojeva, otvorena 1990. kako bi na jednom mjestu visokim i krupnim muškarcima ponudila kompletan asortiman odjevnih predmeta u vanstandardnim veličinama ( plus size, conformati).

Od 2000. g. nudi i žensku odjeću velikih brojeva.

Od 2001 postoje dućani Gjuro XL u Rijeci i u Splitu. U Zagrebu, sada na 270 kvadratnih metara , u Vlaškoj ulici 85, deset minuta hoda od Trga bana Jelačića.